C Sharp Sports Wint Bid Hockey In India

Hockey India gaat gebruik maken van het Informatie Management systeem C Sharp Sports. Voor de komende drie jaar maken trainers, videoanalisten, artsen, fysiotherapeuten en het management gebruik van deze software. C Sharp Sports zal in India eerst in het Hockey worden geïntroduceerd en later zal de uitrol richting Voetbal en Cricket plaatsvinden.

Hockey India en de Sports Authority of India hebben hun vertrouwen in de C Sharp Sports applicaties uitgesproken door een contract van drie jaar aan te gaan. “Samen met Argentinië, Duitsland en Nederland is India één van de meest toonaangevende landen voor hockey”, aldus Stephan Bosman van C Sharp Sports.

Het contract met de Sports Authority of India biedt C Sharp Sport vele mogelijkheden. De Indiase sportmarkt is behalve groot ook heel invloedrijk. Het winnen van het Hockey Bid biedt C Sharp Sports de kans haar Marketing & Sales activiteiten in deze unieke regio optimaal uit te bouwen. Volgens Hockey India en de Sports Authority of India was de software van C Sharp Sports in vergelijking met concurrenten niet alleen veel goedkoper, maar biedt het ook een breder scala aan functionaliteiten die cruciaal zijn voor het verbeteren van de prestaties van het team.

C Sharp Sports is een nieuwe speler op de sportmarkt. Officieel wordt de applicatie op donderdagmiddag 8 juni in Amsterdam (Manifesto, Isaac Titsinghkade 107) geïntroduceerd.  Verschillende sprekers zoals Prof. dr. Nico W. van Yperen (RUG), Roelant Oltmans (Hockey Inia), Raymond Atteveld (Maccabi Tel Aviv), Niek Nijboer (Saudi Arabian Olympic Committee) en Adel Srhir (SAS) zullen het belang van data en Informatie Management software in de sport duidelijk maken tijdens dit event. Reserveer je tickets: Lanceringsevent the Future of Sports.

admin
Write a Comment