C Sharp Sports feliciteert Oranje met Dick Advocaat

Hij wordt ook wel eens de kleine generaal genoemd, Dick Advocaat. Hij wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Oranje loopt als een rode draad door het leven van Advocaat. Dit wordt de derde keer dat deze 69-jarige Hagenaar Oranje zal coachen.

Dick Advocaat wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. Dit heeft Advocaat’s zaakwaarnemer gezegd. De KNVB zegt dit nieuws pas te bevestigen wanneer alles rond is. Advocaat maakt eerst dit seizoen af bij de Turkse club Fenerbahçe. Hierom sluit hij pas begin volgende maand starten bij het Nederlands elftal. Hij wil ervoor strijden dat Nederland alsnog maar het WK in Rusland mag in 2018.

C Sharp Sports: de beste assistent van iedere topcoach. Iets voor jou, Dick?

admin
Write a Comment